RADAR SECURITY 2022

10:e mars

Konferensanläggningen Birger Jarl, Birger jarlsgatan 61 A, Stockholm

Radar Ecosystem Specialists AB

Växel +46 8 12 20 80 00
Mail contact@radareco.se

Radar levererar produkter och tjänster till såväl leverantörer som köpare av IT. Våra insikter och tjänster skapar möjligheten att styra, inte med svansen och information om vad som redan skett, utan med information om nuläge, planer och prioriteringar just nu. Genom att kunna följa en krona genom ekosystemet så erbjuder Radar en unik detaljnivå för såväl IT-verksamhet som IT-leverantör på den lokala marknaden. Genom våra olika erbjudanden stärker vi våra kunders förmåga, lönsamhet och effektivitet efter lokala förutsättningar. Radar Ecosystem Specialists driver olika bolag och satsningar med varumärket Radar inom IT-sektorn. Radar Group International och Radar Advisory Service är varumärken som tillhör bolaget.

Kontakta oss

    * är obligatoriska fält

    Du kommer nu skicka personuppgifter (ex. namn, email) till oss och vi kommer behandla dessa enligt vår integritetspolicy. Läs mer här

    Ja, jag accepterar Radars integritetspolicy


    Om RADAR SECURITY

    Mötesplats för IT beslutsfattare och leverantörer inom säkerhetsområdet. Den 10:e mars 2022 kommer ett stort antal tunga IT-beslutsfattare och landets ledande leverantörs-representanter lära av varandra under en intensiv halvdag i seminarier, diskussioner och möten.