Radar Ecosystem Specialists

Ca. 300 IT-beslutsfattare har årligen deltagit och totalt har 2000 nedladdningar av presentationsmaterial utförts via event-sajten!

ERBJUDANDE FÖR PARTNERS

Radar Security är ett strategiskt event och utvecklat för att stärka position och relation mellan de största organisationerna på kundsidan och de ledande leverantörerna. Radar stöttar aktivt presentatörer och utställare att nå publiken med budskap som faller inom syfte, agenda och gemensamma mål för eventet.

Ca. 300 IT-beslutsfattare har årligen deltagit och totalt har 2000 nedladdningar av presentationsmaterial utförts via event-sajten security.radareco.se.

Program 2022–03–10 på Birger Jarl, Stockholm

Radar Security håller till på Birger Jarl i centrala Stockholm, en lokal med bra möjligheter för presentationer, möten och diskussioner.

Under eventdagen släpper Radar sin strategiska Cybersäkerhetsrapport 2022 samt rapporten om den årliga utvecklingen inom Informationssäkerhet. Insikter, data och trender från dessa kommer Radar ha med i sin Key Note och deltagarna på konferensen kommer att få med sig Radars Informationssäkerhetsrapport 2022 utan kostnad som en del av värdeskapandet med eventet.

Intresseanmälan

Sänd oss dina kontaktuppgifter så återkommer vi för en diskussion hur Radar Security kan stärka er position och relation med de största organisationerna på kundsidan.

  * är obligatoriska fält

  You will now send personal information (eg name, email) to us and we will process this in accordance with our privacy policy. Read more

  Yes, I accept Radar's privacy policy


  10 MILJARDER ÅRLIGEN PÅ IT-SÄKERHET I SVERIGE!

  Klyftan mellan hotbilden och vår förmåga att skydda våra investeringar ökar genom den ökande digitaliseringen. Detta är oroande och förstärker vikten av ett fortsatt och ökat fokus i
  säkerhetsfrågan, Hans Werner Vd, Radar Ecosystem Specialists

  Hot, risk och kostnad ökar

  Sverige digitaliseras i allt högre omfattning och verksamheternas kärnprocesser blir alltmer sårbara. Detta samtidigt som allt mer av vår produktutveckling sker genom smarta algoritmer som därmed blir en del av vår framtida IP. Vikten av säkerhet ökar därmed och hotbilderna tar sig också nya former.

  Vi måste ställa in oss på att vi kommer att utsättas för mer dataintrång – mer avancerade och organiserade – och att vi baserat på våra egna digitala initiativ utsätter oss än mer för risk. Internet, som aldrig hade säkerhet med i grundspecifikationen, är på väg att bli all vår infrastrukturs infrastruktur.

  – Radar Security är mötesplatsen där nya möjligheter utvecklas.

  Mötesplatsen för ett effektivare säkerhetsarbete

  Radar Security Conference är mötesplatsen mellan ledande IT-beslutsfattare och ledande leverantörer inom säkerhetsområdet.
  Syftet är att öka värdeskapandet mellan leverantörer och köpare och att stimulera och driva säkerhetsarbetet till en högre nivå.

  Radar Security Conference fokuserar på erfarenheter, utmaningar och lösningar inom Cybersäkerhet, informationssäkerhet och IT-säkerhet.

  Några exempel på mötesmöjligheter:

  Keynote och Breakout för att positionera
  värdeerbjudandet mot fler

  Värdbord vid utställning under pauser

  Möjlighet till lunch med inbjudna gäster

  Innehåll och budskap

  Radar Security Conference adresserar rubriker som:

  Nya hot

  Erfarenheter inom Cybersäkerhet & IT-säkerhet

  Trender och utveckling

  Det förändrade tekniklandskapet

  Organisation och styrning av säkerhet

  Preliminär agenda

  8:30 agenda uppdateras inom kort

  Erbjudande

  PARTNERMÖJLIGHET ANTAL DELTAGARE
  Keynote (KN) 250-300
  Breakout (BO) 80-120
  Monter Alla
  Sittande lunch inbjudna 15

  Hammarby allé 47
  SE-120 30, Stockholm SWEDEN

  Tel: +46 8 12 20 80 00
  Mail: contact@radareco.se

  FLER EVENT OCH KONFERENSER I RADARS REGI

  Radar driver flera event under året som samlar drygt 1.400 av de ledande IT-beslutsfattarna. Två av dessa är halvdagsevent medan det fjärde är ett strategiskt inriktat heldagsevent. Kontakta oss för mer information eller läs mer på https://radareco.se/kalender/

  • RADAR SECURITY CONFERENCE: Halvdag – 10 Mars
  • RADAR SUMMIT: Heldag – Nordens stora strategiska event – 10 November