Ca. 300 IT-beslutsfattare har årligen deltagit och
totalt har 2000 nedladdningar av presentationsmaterial
utförts via event-sajten!

Radar Ecosystem Specialists

ERBJUDANDE FÖR PARTNERS

Radar Security är ett strategiskt event och utvecklat för att stärka position och relation mellan de största organisationerna på kundsidan och de ledande leverantörerna. Radar stöttar aktivt presentatörer och utställare att nå publiken med budskap som faller inom syfte, agenda och gemensamma mål för eventet.

Genomförda event, 2018 och 2019, har varit fullsatta. Ca. 300 IT-beslutsfattare har årligen deltagit och totalt har 2000 nedladdningar av presentationsmaterial utförts via event-sajten security.radareco.se.

Program 2020–01–29 på Birger Jarl, Stockholm

Radar Security håller till på Birger Jarl i centrala Stockholm, en lokal med bra möjligheter för presentationer, möten och diskussioner.

Under eventdagen släpper Radar sin strategiska Cybersäkerhetsrapport 2020 samt rapporten om den årliga utvecklingen inom Informationssäkerhet. Insikter, data och trender från dessa kommer Radar ha med i sin Key Note och deltagarna på konferensen kommer att få med sig Radars Informationssäkerhetsrapport 2020 utan kostnad som en del av värdeskapandet med eventet.

Intresseanmälan

Sänd oss dina kontaktuppgifter så återkommer vi för en diskussion hur Radar Security kan stärka er position och relation med de största organisationerna på kundsidan.

* är obligatoriska fält

Du kommer nu skicka personuppgifter (ex. namn, email) till oss och vi kommer behandla dessa enligt vår integritetspolicy. Läs mer här

Ja, jag accepterar Radars integritetspolicy


10 MILJARDER ÅRLIGEN PÅ IT-SÄKERHET I SVERIGE!

Klyftan mellan hotbilden och vår förmåga att skydda våra investeringar ökar genom den ökande digitaliseringen. Detta är oroande och förstärker vikten av ett fortsatt och ökat fokus i
säkerhetsfrågan, Hans Werner Vd, Radar Ecosystem Specialists

Hot, risk och kostnad ökar

Sverige digitaliseras i allt högre omfattning och verksamheternas kärnprocesser blir alltmer sårbara. Detta samtidigt som allt mer av vår produktutveckling sker genom smarta algoritmer som därmed blir en del av vår framtida IP. Vikten av säkerhet ökar därmed och hotbilderna tar sig också nya former.

Vi måste ställa in oss på att vi kommer att utsättas för mer dataintrång – mer avancerade och organiserade – och att vi baserat på våra egna digitala initiativ utsätter oss än mer för risk. Internet, som aldrig hade säkerhet med i grundspecifikationen, är på väg att bli all vår infrastrukturs infrastruktur.

– Radar Security är mötesplatsen där nya möjligheter utvecklas.

Mötesplatsen för ett effektivare säkerhetsarbete

Radar Security Conference är mötesplatsen mellan ledande IT-beslutsfattare och ledande leverantörer inom säkerhetsområdet.
Syftet är att öka värdeskapandet mellan leverantörer och köpare och att stimulera och driva säkerhetsarbetet till en högre nivå.

Radar Security Conference fokuserar på erfarenheter, utmaningar och lösningar inom Cybersäkerhet, informationssäkerhet och IT-säkerhet.

Några exempel på mötesmöjligheter:

Keynote och Breakout för att positionera
värdeerbjudandet mot fler

Värdbord vid utställning under pauser

Möjlighet till lunch med inbjudna gäster

Innehåll och budskap

Radar Security Conference adresserar rubriker som:

Nya hot

Erfarenheter inom Cybersäkerhet & IT-säkerhet

Trender och utveckling

Det förändrade tekniklandskapet

Organisation och styrning av säkerhet

Preliminär agenda

11.45 Möjlighet till lunch med inbjudna gäster
13.00 Radar inleder
13.30 Keynote, preliminärt 2 st
14.30 Kaffe-break med tid för mingel i utställningen
15.10 Breakout, preliminärt 6 st
16.55 Radar avslutar och sammanfattar
17.00 Avslutande mingel med tilltugg

Erbjudande

PARTNERMÖJLIGHET ANTAL DELTAGARE
Keynote (KN) 250-300
Breakout (BO) 80-120
Monter Alla
Sittande lunch inbjudna 15

Hammarby allé 47
SE-120 30, Stockholm SWEDEN

Tel: +46 8 12 20 80 00
Mail: contact@radareco.se

FLER EVENT OCH KONFERENSER I RADARS REGI

Radar driver flera event under året som samlar drygt 1.400 av de ledande IT-beslutsfattarna. Två av dessa är halvdagsevent medan det fjärde är ett strategiskt inriktat heldagsevent. Kontakta oss för mer information eller läs mer på https://radareco.se/kalender/

  • RADAR SECURITY CONFERENCE: Halvdag – 29 Januari
  • RADAR SPRING CONFERENCE: 3/4 dag – 28 april
  • RADAR SUMMIT: Heldag – Nordens stora strategiska event – 11 November