Presentatörer Radar Security 2019

Över 100 år gammalt är IBM något av en institution inom IT-branschen. Med innovationer bakom sig som bankomaten, PCn och hårddisken, med 5 Nobelpristagare och genombrott som möjliggjort allt ifrån månlandningar till schackdatorer och Jeopardy! vinster så behöver kanske inte IBM en introduktion. Men, visste du att IBM är världens främsta privata forskningsinstitution med miljarder i årliga investeringar i grundforskning? Eller att IBM’s främsta satsningsområden idag är artificiell intelligens & kognitiva teknologier, kvantdatorer, nanoteknologi och molnet?

 

NORDISKA TEKNIKKONSULTER MED VÄRLDEN SOM SPELPLAN

Combitech är ett oberoende teknikkonsultbolag och en del av försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. Vår bas finns i Norden och vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder. Combitech växer både organiskt och genom förvärv och vi har nästan 1 900 kvalificerade konsulter på ett 30-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi erbjuder hög leveranskapacitet och ett brett utbud av spetskompetenser och koncept till kunder inom tillverkningsindustri, tjänstesektor, offentlig verksamhet och försvar.

 

cp_logo

Om Check Point Software Technologies Ltd.

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) är en ledande leverantör av cybersäkerhetslösningar till verksamheter och myndigheter globalt. Lösningarna skyddar Check Points kunder mot femte generationens cyberattacker och har branschledande förmåga att identifiera skadlig kod och andra typer av IT-säkerhetshot. Check Point erbjuder en säkerhetsarkitektur med flera lager och förebyggande skydd mot avancerade hot för såväl nätverk, moln som mobiler, samt möjlighet att kontrollera och hantera säkerheten från ett enda system. Check Point skyddar över 100 000 verksamheter av olika storlekar.

radar_eco

Radar är nordens ledande leverantör av lokal faktabaserad insikt
Radar levererar produkter och tjänster till såväl leverantörer som köpare av IT. Våra insikter och tjänster skapar möjligheten att styra, inte med svansen och information om vad som redan skett, utan med information om nuläge, planer och prioriteringar just nu.

Ingen kan cybersäkerhet som F-Secure.

I över 30 år har F-Secure försvarar tiotusentals företag, miljontals människor och drivit innovationer inom cybersäkerhet. F-Secure skyddar företag och konsumenter mot allt från avancerade cyberattacker och dataintrång till omfattande ransomware-infektioner med vår oöverträffade erfarenhet av klientskydd samt upptäckt och respons produkter.

 

ID North är Identity & Access Management (IAM) nördar kort och gott.

Vi är ett förhållandevis trevligt gäng som arbetat länge med frågor kring IAM. Det finns andra saker vi är bra på också men vi är bäst på just IAM. Detta gör att vi kan erbjuda tjänster, produkter och lösningar inom de flesta aspekter av detta område. Viktigare än så är dock att vi kan rådgöra med dig innan du lägger pengar och tid på system. Hur du skall tänka, vad som är viktigt och i vilken ordning saker måste göras för att lyckas? Det är så att säga ingen skillnad på IAM eller vilket bygge som helst, du måste ha en stabil grund och en tydlig ritning på hur du vill ha slutresultatet innan du börjar annars kommer det bli dyrt och ta tid helt i onödan.

 

Cisco och Conscia Netsafe – När kunskap betyder allt

Conscia Netsafe är en Ciscopartner med guldcertifiering och en snabbfotad systemintegratör. Vi är framstående experter inom design, leverans och support av lösningar för Datakommunikation, IT-säkerhet och Datacenter. Våra affärsdrivna konsulter med kundens verksamhetskrav i fokus, har den högsta certifieringsgraden bland partners i Norden. Vi är stolta över att vara Cisco-partner nr 1 i världen avseende flest certifierade Cisco Design-experter.

 

250 000 000 – Det är antalet människor Sophos skyddar varje dag genom att erbjuda marknaden en heltäckande plattform för cybersäkerhet. I en informationsera där nätverken blir alltmer komplexa och de möjliga attackytorna blir fler så ökar också risken för intrång och det blir allt svårare att skydda den egna organisationen från avancerade hot såsom ransomwareattacker och phishing. Att förlora företagsdata är en kostsam och riskfylld process och ett traditionellt klientskydd är inte längre tillräckligt. I en dynamisk värld behövs en säkerhetsstrategi som sträcker sig över både nätverk, servrar och klienter.