Best Practices för Ransomware-IoT säkerhet
Digitaliseringen medför ökade affärsmöjligheter, mobilitet, variation och flexibilitet – samtidigt som vikten att skydda sig mot IT-säkerhetshot & Ransomware ökar i kubik. Har ni en plan för ökad IT säkerhet & mot Ransomware? Vi ger Best Practices från strategisk, taktisk och operativ synvinkel.

Claes Törneman och Magnus Sjöberg grundare av Säkerhetskontoret; Simon Tovatt CTO – Excanto

Magnus Sjöberg har 20 års erfarenhet av IT-säkerhetsbranschen och var med och startade Secode år 2000 (idag NTT Security).

Han har verkat i flera roller, bland annat som systemutvecklare, IT-säkerhetsspecialist på FRA och IT-säkerhetschef på Klarna.
I sin nuvarande roll som teknikchef på Säkerhetskontoret arbetar han med Säkerhetskontorets tekniska plattform och som IT-säkerhetskonsult.

Simon Tovatt är CTO på Excanto och har lång bakgrund inom IT branschen från bland annat Microsoft och ett flertal konsultföretag.
Simon hjälper företag med säkra IT-lösningar, Nätverkstjänster och klientlösningar. Bland annat har Simon utvecklat ett extra skydd mot Ransomware och liknande riktade IT-hot.
Just nu arbetar Simon och Excantos säkerhetsavdelning på effektiva lösningar på Meltdown/Spectre och resulterande side channel attacker.