Ingen kan cybersäkerhet som F-Secure.

I över 30 år har F-Secure försvarar tiotusentals företag, miljontals människor och drivit innovationer inom cybersäkerhet. F-Secure skyddar företag och konsumenter mot allt från avancerade cyberattacker och dataintrång till omfattande ransomware-infektioner med vår oöverträffade erfarenhet av klientskydd samt upptäckt och respons produkter.

Presentation

I snitt tar det 100 dagar att upptäcka ett dataintrång. Vad beror det på?

55 procent av alla incidenter som undersöks av F-secures säkerhetskonsulter beror på riktade attacker, för dessa attacker så har angriparna gjort sin hemläxa och de orsakar därför mest skada för företag, hur ska man som företag tänka?

Dagens sofistikerade attacker är dolda och kräver sofistikerade motmedel. Under denna breakout kommer Fredrik Lille gå igenom hur hotlandskapet ser ut och hur det har förändrats senaste åren. Samt vilka faktiska åtgärder bör du ta för att säkra er miljö när riktade attacker ökar.

Presentatör

Fredrik Lille
Senior System Engineer

Fredrik Lille är Senior System Engineer på F-Secure i Sverige och en veteran inom både företaget och cybersäkerhetsbranschen. Med 22 år inom branschen varav de senaste 14 åren på F-Secure är det få personer som kan säkerhet som Fredrik. Han har under dessa år sett hur virus har utvecklats från skadlig kod till dagens avancerade riktade attacker. Med detta kommer en förståelse för IT-säkerhet som många saknar.

Fredrik är en van talare som har stått på det flesta IT-scener. Det spelar ingen roll om publiken har liten kunskap om IT eller är extremt kunniga då har han förmågan och pedagogiken att fånga alla i rummet.

Fredriks expertområden: ransomware, sårbarhetsscaningar, riktade attack.